Gå direkt till innehåll
Implementering av AddMobiles lösningar samlar Jinerts alla anställda i ett gemensamt system för att förenkla administrationen och underlätta för kunderna. Foto: Sven Jinert AB
Implementering av AddMobiles lösningar samlar Jinerts alla anställda i ett gemensamt system för att förenkla administrationen och underlätta för kunderna. Foto: Sven Jinert AB

Pressmeddelande -

Ny affär ger lyft till Skånebaserade AddMobile och Jinert

AddMobile, som är en av Sveriges ledande utvecklare av digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen, sluter avtal med lyftkrans- och tungtransportspecialisten Sven Jinert AB. I uppdraget kommer AddMobile hjälpa Jinert med att effektivisera projekt och ge en mer enhetlig kundupplevelse i hela landet. De nya smarta lösningarna gör det samtidigt möjligt för Jinert att minska sina transportkostnader och sitt klimatavtryck.

Affären är ett resultat av Jinerts ambition att samla företagets 19 kontor och 230 anställda, från Ystad till Norrköping, i ett gemensamt system för att förenkla administrationen och samtidigt underlätta för kunderna. Genom implementering av AddMobiles lösningar för digital projekthantering, arbetsorder, tidrapportering samt GPS-positionering av utrustning kommer bokning, genomförande, rapportering samt fakturering av kunduppdrag bli mycket mer effektivt. Samarbetet inleddes i form av ett pilotprojekt i Malmö och Helsingborg under hösten 2020. Lösningarna kommer nu att rullas ut i hela landet.

–Det här är en affärsmässigt viktig investering ur flera aspekter. För våra kunder kommer det att innebära en enhetlig bokningsupplevelse, oavsett var i landet du väljer att anlita oss. Det i sig är ett stort steg i vår strävan att uppnå kvalitetscertifiering enligt ISO 9001. För våra interna processer innebär det i sin tur att vi kan minska våra ledtider från bokat till avslutat uppdrag. Med bättre överblick över var våra resurser befinner sig kommer vi också att kunna fördela dem på ett smartare sätt och därmed minska restider, transportkostnader och avtrycket på miljön, säger Anders Oxwall, ekonomi- och inköpsansvarig på Sven Jinert AB.

–Vi är oerhört stolta över att få förtroendet att hjälpa Jinert med att skapa en enhetlig och smidig upplevelse för såväl kunder som medarbetare. Genom att följa deras bransch har vi kunnat vässa våra produkter ytterligare och utveckla tjänster som kan göra vardagen enklare, inte bara för bolag som Jinert, utan för byggbranschen i stort. Vi ser fram emot ett fortsatt givande samarbete, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

Sven Jinert AB grundades 1988 och är ett av Sveriges ledande företag inom mobilkranar, teleskoptruckar, specialtransporter samt tunghantering. Bolaget har närmare 140 kranar, ett 40-tal kranbilar och trailers samt ett 30-tal gaffelmaskiner i sin fordonspark och sysselsätter cirka 230 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Hässleholm och Jinert har lokalkontor i Anderstorp, Halmstad, Helsingborg, Hultsfred, Jönköping, Kalmar, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Perstorp, Trelleborg, Varberg, Växjö och Ystad.

För mer information, kontakta:
Lars Kandefelt, VD på AddMobile, e-post: lars.kandefelt@addmobile.se, 040-66 33 101.

Anders Oxwall, ekonomi- och inköpsansvarig på Sven Jinert, e-post: anders.oxwall@jinert.se, 0451-141 00.

AddMobile stöttar samverkan för noll olyckor i byggbranschen, Håll Nollan, se www.hallnollan.se.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2020 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter