Gå direkt till innehåll
AddMobiles mobila arbetsorder kommer bidra till fler effektiva transporter för Wilda, här på plats på Granlunds grus för att hämta material. Foto: Wilda AB
AddMobiles mobila arbetsorder kommer bidra till fler effektiva transporter för Wilda, här på plats på Granlunds grus för att hämta material. Foto: Wilda AB

Pressmeddelande -

​AddMobile levererar mobil arbetsorder till Wilda AB efter framgångsrikt pilotprojekt

AddMobile, som är en av Sveriges ledande utvecklare av e-verktyg för bygg-, anläggnings- och transportbranschen, levererar mobil arbetsorder till Wilda transport och entreprenad AB. Den mobila arbetsordern kommer att underlätta planeringen av Wildas stora antal transporter och därmed spara tid och underlätta administrationen.

Wilda transport & entreprenad AB (Wilda AB) arbetar med transporter och mark- och entreprenadarbeten i Stockholmsområdet och är baserade i Länna. Wilda AB har idag en stor vagnpark med tippbilar, lastväxlare, kranbilar, grävmaskiner samt lastmaskiner och utför alla typer av transport-, betong- och grävningsarbeten. Wilda AB har drygt 30 anställda och en omsättning på 40 miljoner kronor.

- De stora fördelarna med AddMobile Mobil arbetsorder är möjligheten till planering av verksamheten och de tidsbesparingar det innebär. Det är ett användarvänligt system med en enkel vy som ger mig en snabb överblick över hela verksamheten. Dessutom är det helt integrerat med vårt affärssystem vilket underlättar vårt arbete ytterligare, säger Linda Henriksson, transportledare på Wilda AB.

Wilda AB har tidigare använt ett annat system för mobil arbetsorder, men har sedan sommaren 2018 testat AddMobiles system i ett pilotprojekt. Företaget har nu beslutat att gå vidare med en beställning på 36 installationer av AddMobile Mobil arbetsorder. I oktober utbildades personalstyrkan och AddMobile Mobil arbetsorder är nu i det närmaste helt implementerat i verksamheten.

- Wilda AB har testat vårt system för mobil arbetsorder i en pilot där transportledare och ett antal chaufförer fått använda systemet under en tid. Det har gett oss konkret och värdefull feedback för ytterligare förbättringar av vårt system. För oss är pilotprojekt ett bra sätt att starta och bygga en långsiktig och utvecklande kundrelation, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

För mer information, kontakta:

Lars Kandefelt, VD på AddMobile, e-post: lars.kandefelt@addmobile.se, 040-66 33 101

Linda Henriksson, transportledare på Wilda AB, linda@wildab.se, 070-09 14 250

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


AddMobile utvecklar smarta e-verktyg för bland annat bygg-, anläggnings- och transportbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder flera ID06-lösningar för den uppkopplade byggarbetsplatsen och integreras med ledande affärssystem. AddMobile har 32 medarbetare med kontor i Malmö och Karlskrona. Omsättningen 2017 uppgick till 44 Mkr. För mer information om AddMobile se: www.addmobile.se

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter