Gå direkt till innehåll
Zeri Electric och Zeri VVS:s VD Richard Zellén. Bild Zeri.
Zeri Electric och Zeri VVS:s VD Richard Zellén. Bild Zeri.

Nyhet -

Slopad pappershantering hjälper Zeri spara både tid och pengar

Företagens fortsatta tillväxt i kombination med kopplingen till affärssystemet Visma Administration 1000 låg bakom beslutet för de båda Zeri-bolagen, Zeri Electric och Zeri VVS, att byta till AddMobiles arbetsordersystem. VD:n Richard Zellén tyckte dessutom att AddMobiles system passade företagen bra eftersom det stämde överens med hans syn på verksamhetsdrift och att det är ett system som kan utvecklas i takt med företagen.

- Vi har alltid haft en bra kontakt med AddMobile. Både med säljaren och projektledaren, som efter införsäljningen utbildade oss i arbetsordersystemet på plats, så vi kom igång ordentligt. De få gånger vi stöter på problem idag kontaktar vi AddMobiles support som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa oss, och dessutom snabbt, säger Richard Zellén.

För Zeri innebär det att de aldrig missar något, varken använt material eller nedlagda timmar. Kopplingen till Visma kortar ner den administrativa arbetstiden och företaget sparar både tid och pengar när de nu gått från pappershantering till att samla all information digitalt.

Zeri Electric utför alla typer av arbeten inom el, tele och data. Zeri VVS installerar allt inom värme, vatten och kyla. Specialområdena är servicearbeten, ombyggnationer samt mindre entreprenader. Deras avsikt är att ge sina kunder en helhetslösning där de står för leveranssäkerhet, pålitlighet och en motiverad kunnig personal som ger allt för beställaren. Zeri Electric och Zeri VVS har kontor i Partille, utanför Göteborg, och verkar i området Storgöteborg. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter