Gå direkt till innehåll
Ventilation Entreprenad AB (VEAB) byter till AddMobiles e-verktyg AddMobile Toolbox

Nyhet -

Ventilation Entreprenad AB (VEAB) byter till AddMobiles e-verktyg AddMobile Toolbox

AddMobile har tecknat ett 3-årigt avtal med VEAB för ett 20-tal användare av arbetsordersystemet AddMobile Toolbox samt elektroniska körjournaler. VEAB i Malmö är ett av de ledande företagen inom ventilationsbranschen. Verksamheten består i huvudsak av ventilationsarbeten och service på fastighetstekniska installationer.

- VEAB har bytt från sin befintliga körjournalsleverantör till AddMobile eftersom de tycker det känns smidigt att ha olika e-verktyg i samma system. Dessutom anser de att våra produkter är de mest kompletta på marknaden utifrån deras behov, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

VEAB i Malmö grundades 1981 av Kenneth Lundqvist och har idag 47 anställda, varav 15 servicetekniker. Bolaget finns även i Kristianstad sedan 1989 och etablerar sig nu i Helsingborg. VEABs omsättning uppgick till 250 miljoner kronor för 2016.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterade nyheter