Gå direkt till innehåll
Ellen Hedberg på hemmakontoret. Bild: AddMobile AB
Ellen Hedberg på hemmakontoret. Bild: AddMobile AB

Nyhet -

Techintresserad content manager till AddMobiles marknadsavdelning

I mitten av maj rekryterade AddMobile Ellen Hedberg som content manager till sin marknadsavdelning. Ellen har tidigare arbetat med digital marknadsföring, eventplanering och community management – senast på Sveriges största ideella nätverk för kvinnliga utvecklare, Pink Programming.

AddMobiles gedigna arbete för att digitalisera byggbranschen var det som gjorde henne intresserad av företaget.

– Digitalisering och smarta tekniska lösningar på vardagsproblem har alltid intresserat mig. Att få vara med och digitalisera byggbranschen i ett företag som jobbat med dessa frågor under så många år känns därför jättehäftigt, säger Ellen. 

Ellens styrkor är hennes förståelse för internetkultur och nyfikenhet för digitalt relationsbyggande, lärdomar som hon fått med sig både från sin studietid på programmet Digitala Kulturer på Lunds universitet och från Pink Programming. Rollen som content manager på ett företag med en sådan personlig kundrelation kändes därför given för henne:

– AddMobile har en nära och personlig relation till sin målgrupp och mina nyvunna kollegor på företaget är väldigt hängivna till att förbättra vardagen för våra kunder. Jag är övertygad om att den typen av arbetskultur och genuina engagemang kommer att underlätta och göra mitt arbete som content manager väldigt roligt!

Privat så tycker Ellen om att sy och att dela med sig av både kunskaper och alster på sociala medier. Hon är också intresserad av jämställdhetsfrågor och tillgängliggörandet av teknik, och är därför även fortsatt ideellt engagerad i Pink Programming.

Varmt välkommen till AddMobile-familjen, Ellen!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter