Syd Communication & Security AB tecknar ett treårigt avtal med AddMobile

Nyhet -

Syd Communication & Security AB tecknar ett treårigt avtal med AddMobile

AddMobile har ingått avtal med Telecom och Säkerhetsföretaget Syd Communication & Security AB - CSAB. Avtalet som gäller mobil arbetsorderhantering och tidrapportering för 26 stycken användare initierades under våren 2017.

- Innan CSAB kom i kontakt med AddMobile hade de testat en mängd olika lösningar. Med tiden blev det tydligt att de behövde ett flexibelt och välutvecklat program för att hjälpa sina medarbetare planera och fakturerar på bästa, mest effektiva sätt. Efter att ha provat våra produkter stod det klart att AddMobile var den leverantör som bäst kunde tillgodose CSAB:s behov, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

Syd Communication & Security AB erbjuder främst tjänster och produkter inom telekom och säkerhet, både för företag, organisationer och privatkunder. Med rätt kompetens, kvalitetstänk och effektivitet har CSAB sedan starten 2007 haft en stadig omsättningstillväxt och ett medarbetarteam som ständigt växer. Idag har CSAB runt 30 stycken anställda fördelat på huvudkontoret i Karlshamn och filialkontoren i Ronneby och Karlskrona. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder bland annat projekthantering och smarta ID06-lösningar, som kan integreras med ledande affärssystem, i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig 040-66 33 122

Relaterade nyheter