Gå direkt till innehåll
Marie Hultman.
Marie Hultman.

Nyhet -

​Supportteamet växer

Hej och välkommen säger vi till Marie Hultman!

Marie kommer från en liten ort söder om Oskarshamn. Med en skiftande professionell bana från svetsare till säljare har Marie nu landat på AddMobile för att förena sin serviceexpertis med sitt teknikintresse. Med dryga tre månader i supportteamet kan Marie med säkerhet säga att hon hittat rätt:

– Det bästa med jobbet är kollegerna. De varierande arbetsuppgifterna är roliga men det är gemenskapen och familjekänslan inom företaget som ger det lilla extra, säger Marie.

Marie har ingen teknisk utbildning utan är självlärd. Det är hennes genuina teknikintresse som legat till grund för att ständigt lära sig mer. Marie arbetar med allt från att felsöka GPS:er och att lösa kunders problem till att packa beställningar som ska skickas till kunder.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter