Gå direkt till innehåll
Sernekes val av AddMobile som leverantör ökar säkerheten på byggarbetsplatsen. Bild: AddMobile AB
Sernekes val av AddMobile som leverantör ökar säkerheten på byggarbetsplatsen. Bild: AddMobile AB

Nyhet -

Smart, säkert och digitalt – Serneke väljer AddMobiles ID06-lösningar

Sedan början av 2000-talet har Västra Hamnen i Malmö utvecklats till ett område med spännande arkitektur och innovativa hållbarhetslösningar. Ett aktuellt byggprojekt är fastigheten Kosterbåten 2 där Serneke bedriver totalentreprenad. För att arbeta smart, säkert och digitalt har Serneke valt AddMobile som leverantör av ID06-lösningar för grindstyrning och personalliggare.

- Lösningarna från AddMobile fungerar smidigt. Grindstyrningen ökar säkerheten och endast behörig personal får tillträde till byggarbetsplatsen, vilket är extra viktigt då många människor bor och rör sig i området. AddMobiles Personalliggare är flexibel då den finns både som box och app. Den fysiska boxen gör det omöjligt för oss att glömma att checka in eller ut och vi kan även registrera närvaron i AddMobiles app. Det underlättar vårt arbete, säger Edvin Svensson, Platschef på Serneke.

Projektet Kosterbåten 2 består av ett long stay-hotell med 65 rum samt 42 hyreslägenheter. Byggstarten skedde i juni 2020 och projektet ska stå klart under det andra kvartalet av 2022.

- Jag rekommenderar gärna AddMobile av flera anledningar utöver att deras lösningar fungerar bra. Den personliga kontakten och snabba återkopplingen har fungerat utmärkt, men inte minst lyhördheten och viljan att anpassa sig och sina lösningar efter våra specifika behov är något jag upplever som unikt för AddMobile, säger Edvin Svensson, Platschef på Serneke.

Det nära samarbetet och möjligheten att anpassa sina produkter efter kundernas behov är något som AddMobile brinner för. Förhoppningen är att goda relationer ska leda till fler framtida samarbeten.

- Serneke är en nytänkande aktör i svensk byggbransch. De har en helhetssyn och bygger alltid med den senaste tekniken för att främja miljön, samhället och sina medarbetare. Våra passagelösningar bidrar till säkra och moderna byggarbetsplatser. Vi hoppas på ett välfungerande och långvarigt samarbete med Serneke, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

Serneke grundades 2002 och erbjuder heltäckande tjänster inom bygg och entreprenad, anläggning och projektutveckling. Verksamheten bedrivs i fem regioner; väst, öst, syd, mitt och norr, med huvudkontoret i Göteborg. Tillsammans med sina cirka 1200 anställda skapar de förutsättningar för både hög effektivitet och kompetensutnyttjande. Bolaget arbetar ständigt mot sitt mål - att uppfattas som branschens mest nytänkande, engagerade och dynamiska aktör. Sernekes vision är att bygga och utveckla hållbara samhällen för nästa generation. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter