Gå direkt till innehåll
Samir Diaz. Foto: AddMobile AB
Samir Diaz. Foto: AddMobile AB

Nyhet -

Samhällsengagerad sportentusiast till AddMobiles säljteam

Första dagen efter semestern väntade en ny arbetsplats för Samir Diaz, nämligen som Account manager hos AddMobile. Men även om arbetsplatsen är ny är byggbranschen bekant för Samir, då han tidigare arbetat med försäljning av teknik för smarta hem i nyproduktionsprojekt.

- Jag har bra koll på byggbranschen och vet att det är en högst traditionell bransch där AddMobiles lösningar verkligen kan hjälpa kunderna att effektivisera och säkra sina arbetsplatser. Det, tillsammans med den härliga känslan jag fick första gången jag besökte AddMobile, gjorde att jag sökte mig hit, säger Samir Diaz.

Samir har arbetat med försäljning hela sitt yrkesliv och jämför sin passion för yrket med sitt intresse för sport, närmare bestämt fotboll.

- Samma driv som jag har för fotboll har jag även när det kommer till försäljning. På träningen lär jag mig något nytt varje gång och detsamma gäller i min yrkesroll. Varje dag ger mig en ny chans att utvecklas och jag drivs av att veta att det alltid finns något nytt att lära. När en försäljning går i lås är det samma underbara känsla som infinner sig som när det blir mål i fotboll. Min drivkraft, tillsammans med att jag har lätt till skratt och är bra på att bygga gemenskaper, är det jag tillför till AddMobile-teamet, säger Samir.

Det är inte bara yrkesmässigt som Samir tycker om att driva engagemang och gemenskap. Han har alltid flera bollar i luften och är medgrundare till nätverket Hyllielunchen samt AddMobiles representant i det nystartade initiativet Meet & Run – ett nätverk på språng. Meet & Run är ett samarbete mellan AddMobileQuality Hotel View och Malmöloppen, där löpning och nätverkande kombineras. Samir är dessutom väldigt aktiv inom ungdomsfotboll och brinner för att hjälpa spelarna att utvecklas – både på planen och på det personliga planet.

Vi hälsar Samir välkommen till AddMobile!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter

Relaterade event