Gå direkt till innehåll
Per Berglund.
Per Berglund.

Nyhet -

​Per Berglund – lösningsorienterad systemutvecklare

Per Berglund är det senaste tillskottet till AddMobiles utvecklingsavdelning som nu är ett team på åtta medarbetare, med fyra i Malmö och lika många i Karlskrona. Här arbetar Per som systemutvecklare sedan början av november och fokus ligger nu på att utveckla ett av AddMobiles plug-in för prislistor.

Per har studerat Informationsarkitektur på Malmö universitet och har sedan studierna frilansat som webbutvecklare. Han har dessutom sysslat en del med dataflöden på fritiden som komplement till dataspel och träning. När det var dags att leta efter en ny arbetsplats sökte Per främst efter ett jobb som systemutvecklare, gärna på ett mindre företag med stark gemenskap och företagskultur. När en vän tipsade om att AddMobile sökte en systemutvecklare med fokus på Javascript och SQL var matchningen uppenbar.

- AddMobile har redan överträffat mina förväntningar som arbetsplats. Jag har verkligen roligt på jobbet! Samtidigt som jag redan känner att jag kan bidra i min roll lär jag mig hela tiden mer och mer. Utvecklingsteamet är lösningsorienterat där alla har olika infallsvinklar. Mitt mål är att mina lösningar ska bidra till att skapa den bästa produkten för våra kunder, säger Per Berglund.

Vi hälsar Per varmt välkommen till teamet! 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterade nyheter