Gå direkt till innehåll
Patrik Källén.
Patrik Källén.

Nyhet -

​Patrik Källén – systemutvecklare som programmerar dataspel på fritiden

Patrik är ursprungligen från Malmö men flyttade till Växjö för att studerade datateknik på Linnéuniversitetet. Efter utbildningen började han arbeta som utvecklare på Ericsson i Karlskrona innan han slutligen återvände till Malmö.

Sitt stora teknikintresse avspeglar sig även på Patriks fritidsintressen då han gärna utvecklar och programmerar dataspel. Detta teknikintresse var en av anledningarna till varför jobbet som systemutvecklare på AddMobile lät lockande. Ju mer Patrik läste om AddMobile och dess produkter, desto mer självklart blev det att söka.

- Jag ser fram emot att kunna utveckla produkter ute i fält och få möjligheten att arbeta med just IoT (Internet of Things). Dessutom ska det bli mycket intressant och utmanande att ta sig an arbetsuppgifter som rör kodning och hantering av databaser, säger Patrik.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterade nyheter