Följ AddMobile AB

Maria Tallmar – ekonomiassistent med möjlighet att forma sitt arbete

Nyhet   •   Okt 24, 2017 09:07 CEST

Maria Tallmar.

Maria har gått ekonomlinjen på gymnasiet. Hon har därefter skaffat sig en gedigen erfarenhet av ekonomi genom många års arbete, både hos små och stora företag. Tidigare arbetsplatser är bland annat Berendsen Textil Service ekonomiavdelning och dessförinnan på AddMobiles samarbetspartner Inission, tidigare Onrox.

Något större teknikintresse har dock inte Maria men hoppas kunna bidra med expertis på andra områden. Tjänsten som ekonomiassistent är helt ny på AddMobile vilket ger Maria möjlighet att själv vara med och forma den. Att arbetet inte är låst till en specifik roll eller ett fåtal arbetsuppgifter, som annars är vanligt på större företag, ser Maria som mycket positivt.

- Jag är inte alls tekniskt lagd och det är inte därför jag är här. Det var snarare de varierande arbetsuppgifterna med allt från kund- och leverantörskontakt till att vattna blommor och såklart företagets personalvänliga inställning som fick mig att söka mig till AddMobile, säger Maria.

Maria är på plats sedan slutet av augusti men tycker redan att bilden av AddMobile som ett växande företag som månar om sina anställda stämmer i verkligheten. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.