Gå direkt till innehåll
Kalle Brauner.
Kalle Brauner.

Nyhet -

Kalle Brauner – erfaren senior key account manager till AddMobiles Stockholmskontor

Kalle Brauner är AddMobiles nya säljare och välkomnas till teamet i samband med öppningen av AddMobiles nya Stockholmskontor som blir hans utgångspunkt. Kalle är senior key account manager och hans fokus kommer att ligga på att sälja AddMobiles nya ID06-produkter.

Kalle är egentligen utbildad byggsnickare men har under hela sin karriär arbetat med försäljning med fokus på tekniska lösningar. Han har tidigare bland annat arbetat på Ctrack Sverige och kommer senast från Infobric.

Kalle har ett stort teknikintresse och uppdaterar sig gärna med det senaste på marknaden, inte minst vad gäller fotografering som ligger honom varmt om hjärtat. Intresset är så stort att Kalle på sina semestrar tar runt 10 000 bilder. Fokus ligger däremot på funktion snarare än tekniska detaljer. Det har Kalles kunder nytta av då han har en förmåga att kommunicera produkternas nytta för de som inte delar samma teknikintresse.

- AddMobile är ett företag som har en stark drivkraft att driva byggbranschen framåt och i min roll får jag möjlighet att påverka och bidra i utvecklingen av AddMobiles nya ID06-lösningar. Jag har känt till AddMobile länge och träffat flera av mina nya kollegor på mässor bland annat. Här finns en familjär stämning och jag känner mig redan väldigt välkommen, säger Kalle.

Vi hälsar Kalle varmt välkommen till teamet!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter