Gå direkt till innehåll
Javier Ramos. Foto: Privat
Javier Ramos. Foto: Privat

Nyhet -

Kärleken förde Javier till Skåne, teknikintresset ledde honom till AddMobile

Javier Ramos utgör det senaste tillskottet till AddMobiles support. Den Stockholmsfödde medarbetaren bytte storstadslivet till ett liv på Skånes landsbygd för kärlekens skull – en omställning han inte ångrar.

- Den första tiden var tystnaden så ovan att jag inte kunde sova för att jag lade märke till och stördes av minsta lilla ljud. Men jag vande mig snabbt och idag trivs jag väldigt bra med det lugnare livet på landet, säger Javier Ramos, supportmedarbetare på AddMobile.

Javier har tidigare erfarenhet av telefonförsäljning men sökte sig snabbt till att arbeta med supportfrågor då han upplevde att han fick ut mer av att hjälpa kunderna än att sälja till dem. Det som bland annat fick Javier att söka tjänsten på AddMobiles support var intresset för de tekniska produkter som företaget erbjuder.

- Jag är tekniskt lagt och tycker det är kul med IT, jag har exempelvis inrett mitt hem med mycket smart hemelektronik. AddMobiles nyaste produkter för passage och inpassering tycker jag är väldigt spännande – både baserat på mitt personliga intresse, men främst för att de tryggar och effektiviserar våra kunders vardag, säger Javier Ramos.

Utöver de tekniska aspekterna lockades Javier av att arbeta på ett mindre företag där medarbetarna får en chans att visa både personlighet och kompetens. Det fanns också en stor entusiasm kring att komma med nya perspektiv till supportavdelningen.

- Jag kom in med nya ögon och såg allt för första gången, detta gjorde att jag kunde komma med förslag på utvecklingsmöjligheter. Jag blev lite som ett bollplank och för supporten, något jag trivs bra med, och jag känner att jag har bidragit till den positiva utvecklingen av vår avdelning, säger Javier Ramos.

Javier har ett stort intresse för film och bio. Idag blir det av naturliga skäl inte så många biobesök, utan istället en hel del streaming hemma i soffan. En favoritfilm är dramat Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Nyligen såg han det verklighetsbaserade rättegångsdramat The trial of the Chicago 7, en film Javier gärna rekommenderar till andra. Kanske ger detta dig som läser några filmtips att ta med in i höstmyset?

Vi tackar för filmtipsen och hälsar Javier välkommen till AddMobile!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter