Gå direkt till innehåll
Julia Rosenqvist.
Julia Rosenqvist.

Nyhet -

​Julia Rosenqvist – marknadsförare med erfarenhet från Barcelona

Julia är uppvuxen i Skåne och utbildad inom Fashion Marketing and Communication. Efter tolv månaders resande i Asien och Oceanien, påbörjade Julia sin marknadsföringsutbildning i Barcelona via ett engelskt universitet. Intresset för mode och design var avgörande för valet av studier, men efter några års erfarenhet av kommunikation från reklam- och modebranschen i Barcelona kände Julia att hon ville testa något nytt.

-Jag vill gärna utforska olika branscher och kände att AddMobile kunde vara en ny spännande plats för att utveckla mina marknadsföringskunskaper. För även om mode- och teknikbranschen skiljer sig åt, så går det att använda samma marknadsföringsgrunder oavsett bransch, säger Julia.

Julia hoppas kunna bidra med en del kommunikationsstrategiskt arbete, gärna nära eller i samarbete med kunderna, för att stärka AddMobiles varumärke på marknaden.

-AddMobile är en arbetsplats med en härlig stämning och hjälpsamma kollegor som har en stor skopa humor, säger Julia. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter