Gå direkt till innehåll
Joakim Hjertvik. Foto: AddMobile AB.
Joakim Hjertvik. Foto: AddMobile AB.

Nyhet -

Joakim Hjertvik – Kreativ utvecklare med fokus på kunden

Lundabon Joakim Hjertvik är det senaste tillskottet på AddMobiles utvecklingsavdelning. Joakim har en KY-utbildning inom programmering i ryggen och har erfarenhet från utvecklingsarbetet på kontorsmöbelföretaget Rol Ergo och som frilansare. Fritiden ägnas gärna åt brädspel av olika slag, allt från sällskapsspelet Ticket to Ride till fantasyspelet Magic. Till skillnad från många andra utvecklare är det inte ett brinnande teknikintresse som driver 32-åriga Joakim framåt.

- Egentligen är jag inte så intresserad av datorer och teknik. Däremot är jag kreativ och alltid intresserad av att hitta användarvänliga lösningar som är enkla att förstå. Det tror jag att jag har nytta av på AddMobile där kunderna faktiskt bara vill ha en lösning på ett problem, säger Joakim Hjertvik.

Vi hälsar Joakim varmt välkommen till teamet!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter