Följ AddMobile AB

​Jimmy Mårtensson ­– ny säljare som delar AddMobiles intresse för handboll

Nyhet   •   Maj 02, 2018 07:50 CEST

Jimmy Mårtensson.

Sedan studenten har Jimmy arbetat som säljare inom IT. Att det blev just IT är lite av en slump men Jimmy har alltid trivts väldigt bra i branschen då den ständigt är i förändring och där det alltid finns nya produkter att sälja.

- Jag sökte mig till AddMobile bland annat för att de arbetar med just IT och digitalisering. Detta tilltalar mig då jag tycker om när det händer saker omkring mig. Dessutom vill jag vara en del av något jag tror på, både nu och i framtiden, och jag tror verkligen på de produkter som AddMobile tillhandahåller, säger Jimmy.

Precis som AddMobile, stolt sponsor av handbollslaget HK-Malmö, har Jimmy ett stort intresse för handboll. På gymnasiet gick han handbollsinriktning och leder idag lag i Ljunghusens handbollsklubb. Dessutom är han förbundskapten för Skånelagen, där han tidigare tränat P01 och F02 och i år har hand om P03-laget.

Intresset för teknik finns även med utanför arbetsplatsen och Jimmy håller sig gärna uppdaterad kring tekniska nyheter som underlättar vardagen.

- Jag ser fram emot mitt första kundmöte! Kommunikation med människor är kul och som en del av AddMobile-familjen tror jag att jag kommer bidra med mycket fart, glädje och energi, säger Jimmy.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.