Gå direkt till innehåll
Från vänster: Thomas Skoglund och Karl Westberg. Foto: AddMobile AB
Från vänster: Thomas Skoglund och Karl Westberg. Foto: AddMobile AB

Nyhet -

​Ironman och fiskefantast till AddMobiles säljteam

Säljteamet på AddMobile förstärktes i september med Karl Westberg och Thomas Skoglund som bägge är erfarna account managers och arbetar med AddMobiles mjukvaruprodukter som arbetsorder, körjournal och personalliggare.

Thomas lämnar en karriär inom träning och hälsa bakom sig, där han bland annat varit ansvarig för gymkedjan Fitness24Seven:s nordiska PT-organisation och drivit egen PT-studio. Intresset för teknik och digitala lösningar har han med sig sedan barnsben.

- Jag har vuxit upp med närhet till teknik eftersom min far drivit eget och programmerat lönesystem sedan sent 1980-tal. Samtidigt har mitt intresse för digitala lösningar vuxit under karriären då jag löpande arbetat med olika affärssystem och digitala verktyg. Med den erfarenheten i ryggen kan jag se hur AddMobiles verktyg kan effektivisera och förenkla för våra kunder, säger Thomas.

För Karls del har intresset för teknik och prylar genomsyrat hela karriären, med erfarenhet från försäljning och detaljhandeln. Närmast kommer han från rollen som butikschef på Tele2, men Karl har även hunnit med att arbeta på MediaMarkt, NetOnNet och Bose.

- Min bakgrund inom försäljning och kundservice har format mig. Jag brinner för att hjälpa kunden att få det bättre, och för att se nyttan i det de köper. Därför är det så kul att arbeta med AddMobiles produkter, där systemet är på kundernas behov och önskemål. Det är så vi skapar långsiktiga, stabila relationer, säger Karl.

Det visste du inte om Thomas: Triatlet som inför sitt första Ironman 2017 sprang 100 mil på 100 dagar som en del av uppladdningen.

Det visste du inte om Karl: Fiskefantast som ägnar sin lediga tid åt att tävla i abborrfiske med Daiwa, som tillverkar utrustning för sportfiske, som sponsor.

Vi hälsar Karl och Thomas varmt välkomna till teamet!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter