Gå direkt till innehåll
Paulina Nordling. Foto: AddMobile AB.
Paulina Nordling. Foto: AddMobile AB.

Nyhet -

Grönsaksodlande content manager till AddMobiles marknadsavdelning

I slutet av mars utökade AddMobile sin marknadsavdelning med content managern Paulina Nordling. Paulina har tidigare arbetat med marknadsföring, content creation och sociala medier inom flera olika branscher, till exempel hårvård och teknik. AddMobiles fokus på digitalisering och tekniska lösningar gjorde att hon fick upp ögonen för företaget.

- Det var bland annat det kreativa tänket som genomsyrar AddMobile som lockade mig till företaget. Jag har dessutom alltid haft ett stort intresse för att visa på möjligheterna och fördelarna med ny teknik. Detta är något som AddMobile verkligen lyfter och de har en gedigen vilja att underlätta och effektivisera sina kunders vardag genom digitala lösningar, säger Paulina Nordling.

Paulinas styrka är hennes mångsidiga kunskap av att skapa content med hjälp av en rad olika medieformat. Genom bland annat text, bild och grafisk design, ser hon fram emot att växa i sin roll tillsammans med AddMobile.

- Jag tycker det är kul att få bidra med idéer och content som får AddMobiles varumärke att växa sig ännu starkare på marknaden. AddMobile har en välkomnande och varm företagskultur med engagerade medarbetare, det gör det svårt att inte bli engagerad i företaget och byggbranschen i stort, säger Paulina.

Privat brygger Paulina öl tillsammans med fyra kompisar i det Malmöbaserade och småskaliga bryggeriet Secret Sisters Brewing. Hon är också intresserad av grönsaksodling och spenderar en stor del av sin fritid på kolonilotten som hon delar med ett gäng vänner.

Varmt välkommen, Paulina!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter