Gå direkt till innehåll
Fredrik Laine. Foto: AddMobile AB
Fredrik Laine. Foto: AddMobile AB

Nyhet -

Fredrik Laine – driven area sales manager förstärker Stockholmskontoret

AddMobiles säljteam har förstärkts med Fredrik Laine som är ny area sales manager för bolagets ID06-produkter på Stockholmskontoret. Fredrik, som har en utbildning inom ekonomi och marknadsföring i ryggen, kommer närmast från DNB Sverige där han arbetade med finansiering av företagsbilar.

- Det känns riktigt kul att nu vara på plats på AddMobile! Det är en härlig arbetsplats, samtidigt som här finns ett starkt driv och alltid något nytt mål att sträva efter. Jag brinner verkligen för att komma ut och träffa så många människor som möjligt, och att sprida budskapet om AddMobile som det naturliga valet i branschen. Här tror jag att jag har stor nytta av min nyfikenhet, både på produkter och människor, säger Fredrik.

Fredriks nyfikenhet och passion är inte minst uppenbar i hans stora intresse för fantasysporter av alla slag. Det vill säga sporter där målet är att sätta ihop de bästa möjliga fiktiva lagen baserat på verkliga spelare och ligor. Det kräver ett rejält researcharbete och engagemang som känns igen i Fredriks säljdriv.

- Det är mycket stimulerande att besöka olika byggarbetsplatser – här finns puls. Det som gör det extra kul att jobba på AddMobile är vetskapen att jag har starka produkter i ryggen. Jag ser fram emot att hjälpa kunder att effektivisera sitt arbetssätt samtidigt som administrationsarbetet förenklas. Det finns ett stort intresse för AddMobiles nya ID06-produkter som passersystem och smarta lås, säger Fredrik.

Varmt välkommen till AddMobile, Fredrik!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter