Gå direkt till innehåll
Sofia Schönbeck.
Sofia Schönbeck.

Nyhet -

​Förstärkning till projektavdelningen

Hej och välkommen säger vi till vårt senaste tillskott i projektteamet: Sofia Schönbeck!

Med bakgrund i bank- och finansbranschen har Sofia sadlat om till projektledare hos oss. Hon arbetar med att implementera våra e-verktyg hos nya kunder men håller också i utbildningar för nya användare och har kontakt med redan etablerade kunder.

– Jag gillar blandningen av kontakten med nya kunder i kombination med uppföljning och vidareutveckling i befintliga projekt. Denna mix får du vanligtvis inte i en renodlad projektledartjänst, utan när produkten är levererad och implementerad hör du inte av kunden igen, säger Sofia.

Ett gediget teknikintresse finns i botten, även om det främst var arbetsuppgifterna och familjekänslan i bolaget som lockade Sofia till AddMobile.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter