Följ AddMobile AB

”Företagets ekonomi har förbättrats och det administrativa arbetet minskat”

Nyhet   •   Dec 05, 2019 10:38 CET

Bunkeflo Byggplåts personal. Foto: Bunkeflo Byggplåt AB.

Förr hade Mats Nilsson, VD på Bunkeflo Byggplåt, stora problem med att flera månader gamla arbetsorder kunde dyka upp lite var som helst. Ofta saknades information om material och tider vilket innebar att intäkter gick förlorade.

Fakturaunderlag som samlades i pappershögar var både komplicerade och tidskrävande att gå igenom för att säkerställa att siffrorna stämde – vilket de ändå ofta inte gjorde.

- Innan AddMobile tappade vi 20 procent av all debiterbar tid varje månad och jag fick knappt verksamheten att gå runt, trots att vi var fullbokade, säger Mats Nilsson.

Med AddMobiles arbetsordersystem har företagets ekonomi förbättrats, det administrativa arbetet minskat och Mats arbetsdagar avlastats avsevärt.

- Nu är det roligt att sätta sig med faktureringsarbetet. All information finns samlad digitalt och gör det mycket lättare att hantera. Jag kan dessutom pausa om något brådskande dyker upp, allt finns kvar när jag kommer tillbaka till datorn. Det är en vattentät lösning, säger Mats Nilsson.

Bunkeflo Byggplåt grundades i Malmö 1993 av Mats Nilsson. Företaget utför arbeten i både stora och små projekt inom nyproduktion, renovering, ROT-arbeten, tillbyggnad och takarbeten som skivtäckning, bandtäckning samt kompletta papptak.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.