Gå direkt till innehåll
Bunkeflo Byggplåts personal. Foto: Bunkeflo Byggplåt AB.
Bunkeflo Byggplåts personal. Foto: Bunkeflo Byggplåt AB.

Nyhet -

”Företagets ekonomi har förbättrats och det administrativa arbetet minskat”

Förr hade Mats Nilsson, VD på Bunkeflo Byggplåt, stora problem med att flera månader gamla arbetsorder kunde dyka upp lite var som helst. Ofta saknades information om material och tider vilket innebar att intäkter gick förlorade.

Fakturaunderlag som samlades i pappershögar var både komplicerade och tidskrävande att gå igenom för att säkerställa att siffrorna stämde – vilket de ändå ofta inte gjorde.

- Innan AddMobile tappade vi 20 procent av all debiterbar tid varje månad och jag fick knappt verksamheten att gå runt, trots att vi var fullbokade, säger Mats Nilsson.

Med AddMobiles arbetsordersystem har företagets ekonomi förbättrats, det administrativa arbetet minskat och Mats arbetsdagar avlastats avsevärt.

- Nu är det roligt att sätta sig med faktureringsarbetet. All information finns samlad digitalt och gör det mycket lättare att hantera. Jag kan dessutom pausa om något brådskande dyker upp, allt finns kvar när jag kommer tillbaka till datorn. Det är en vattentät lösning, säger Mats Nilsson.

Bunkeflo Byggplåt grundades i Malmö 1993 av Mats Nilsson. Företaget utför arbeten i både stora och små projekt inom nyproduktion, renovering, ROT-arbeten, tillbyggnad och takarbeten som skivtäckning, bandtäckning samt kompletta papptak.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter