Gå direkt till innehåll
Medarbetare med tilldelad behörighet kan öppna fordonsgrindarna på distans i AddMobiles app. Foto: AddMobile AB
Medarbetare med tilldelad behörighet kan öppna fordonsgrindarna på distans i AddMobiles app. Foto: AddMobile AB

Nyhet -

​Fjärrstyrning av fordonsgrindar med AddMobiles app

Med avsikt att hålla obehöriga ute från byggarbetsplatsen och samtidigt underlätta in- och utpassering för behöriga fordon, följer ofta behovet av fjärrstyrda fordonsgrindar. Traditionella lösningar för fjärrstyrning av fordonsgrindar brister ofta i användarvänlighet, teknisk funktion och säkerhet. De har i de flesta fall mycket begränsad räckvidd eller riskerar att störas ut av annan radioutrustning. Det är svårt att hålla koll på vem som öppnat grindarna och i värsta fall kan fjärrstyrningsenheten hamna i fel händer.

AddMobiles appbaserade lösning för fjärrstyrning av grindar loggar alla öppningar, så det blir enkelt att se vem som fjärrstyrt grinden – och när. Det går även att bestämma vem som har åtkomst att fjärrstyra fordonsgrindarna – exempelvis endast en platschef. Risken för att obehöriga öppnar fordonsgrindarna kan därmed minimeras. Tack vare att appen inte riskerar att tappa räckvidd eller störas ut av annan utrustning kan behörig in- och utpassering på byggarbetsplatsen ske utan onödiga avbrott.

Möjligheten att fjärrstyra fordonsgrindarna är alltid kopplad till ett ID06-kort som finns registrerat på den aktuella byggarbetsplatsen. Funktionen innebär ett ytterligare användningsområde för ID06-korten och en ökad flexibilitet med bibehållen säkerhet på byggarbetsplatserna.

Fjärrstyrningen av fordonsgrindar via app kräver ingen extra utrustning, utan finns tillgänglig för alla med grindstyrning av fordonsgrindar från AddMobile.

Vill du veta mer eller ha hjälp med att aktivera funktionen för fjärrstyrning? Kontakta Viktor Johansson, försäljningschef, på 040-66 33 106 eller viktor.johansson@addmobile.se.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter