Gå direkt till innehåll
Jacob Böös ansvarar över installation av hårdvara på AddMobile och är dessutom marknadsavdelningens filmexpert. Foto: AddMobile AB.
Jacob Böös ansvarar över installation av hårdvara på AddMobile och är dessutom marknadsavdelningens filmexpert. Foto: AddMobile AB.

Nyhet -

Filmskaparen Jacob delar sin tid hos AddMobile mellan två avdelningar

Uppvuxen utmed Skånes södra kustlinje, närmare bestämt i Abbekås, och med en gymnasieutbildning från filmprogrammet är Jacob Böös troligtvis den medarbetaren på AddMobile med mest varierande arbetsuppgifter. Jacob delar nämligen sin tid mellan två avdelningar – tech och marknad.

Den största delen av tiden arbetar Jacob med att installera och programmera AddMobiles hårdvara, för att sedan skicka ut den till kunder runt om i landet. Han är även marknadsavdelningens filmexpert och hjälper bland annat till med att ta fram filmstrategier, efterforska senaste nytt inom film på sociala medier och att producera filmer som används såväl internt som externt.

-På AddMobile har vi en härlig och avslappnad arbetsmiljö. Det gör det kul att komma till jobbet och jag känner mig alltid bekväm här. På grund av Covid-19 har det varit svårt att hitta arbete kopplat till min utbildning. Därför är jag extra glad över att vara en del av AddMobile, då jag fortsatt får arbeta med film och produktion, säger Jacob Böös.

På fritiden skapar Jacob ännu mer film, närmare bestämt musikvideos, och han har bland annat producerat filmer till artisterna Markoolio, Moncho och Tarequito. Några av de filmerna hittar du här.

Tack för att du är en del av AddMobile, Jacob!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter