Gå direkt till innehåll
Foto: Emil Mokvist
Foto: Emil Mokvist

Nyhet -

Emil Mokvist - systemutvecklare och hårdrocksartist i ett

AddMobiles utvecklingsavdelning har förstärkts med Emil Mokvist som arbetar på kontoret i Karlskrona sedan maj. Som systemutvecklare arbetar han framförallt med utveckling av plug-ins till AddMobile Arbetsorder. Närmast kommer Emil från Flextronics där han var både hårdvarureparatör och felsökare. Emil har sysslat med datorer sedan barnsben men rollen som mjukvaruutvecklare är ny för honom.

- Jag har alltid byggt egna datorer och jobbat med hårdvara, men nu kände jag för en förändring. Då blev det ett hopp över till mjukvara vilket är en riktigt spännande utmaning. Att utveckla mjukvara kräver kreativitet och det kommer jag definitivt att kunna bidra med på AddMobile. Dessutom trivs jag jättebra i teamet. Oavsett utmaning kan vi med vår sammanlagda kunskap alltid hitta en lösning på problemet, säger Emil.

Förutom teknik är musik en av Emils stora passioner och han är rockstjärna på sin fritid. För åtta år sedan startade han hårdrocksbandet Within där han själv är gitarrist och låtskrivare. Nyfiken? Within finns självklart på Spotify.

Vi hälsar Emil varmt välkommen till teamet!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter