​ElektroTeam AB – byte av affärssystem får kund att återvända till AddMobile

Nyhet -

​ElektroTeam AB – byte av affärssystem får kund att återvända till AddMobile

El- och svagströmsleverantören ElektroTeam AB tecknar ett femårigt avtal för AddMobiles kompletta AddMobile Toolbox. ElektroTeam har tidigare samarbetat med företaget och har i samband med implementeringen av nya affärssystemet Pyramid åter valt AddMobile som leverantör. Avtalet inkluderar 22 användare av mobilt arbetsordersystem, 14 elektroniska körjournaler samt elektronisk personalliggare.

- Möjligheten med en komplett lösning som är integrerad med verksamhetens affärssystem är en av AddMobiles fördelar. Vi känner ElektroTeam sedan gammalt och vi är mycket nöjda över att återigen få förtroendet att arbeta ihop, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

ElektroTeam AB grundades år 1982 i Vellinge och har idag 18 montörer och fyra arbetsledare. Företaget är i nuläget främst aktivt i sydvästra Skåne. År 2016 omsatte ElektroTeam AB 25 miljoner kronor. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder bland annat projekthantering och smarta ID06-lösningar, som kan integreras med ledande affärssystem, i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig 040-66 33 122

Relaterade nyheter