Gå direkt till innehåll
Christoffer Ekelund.
Christoffer Ekelund.

Nyhet -

Christoffer Ekelund – säljare med engagemang för digitaliseringens möjligheter

Vårt säljteam fortsätter att växa och nyaste tillskottet heter Christoffer Ekelund. Christoffer har en kandidatexamen i HR och ekonomi, och har sedan tidig ålder arbetat med försäljning av allt från husbilar till arbetskläder. Närmast kommer han från rekryteringsbranschen.

Med ett stort intresse för teknik och IT har han nu sökt sig till AddMobile. Här lockade arbetet med de potentiella utmaningar och erfarenheter som han ser i en bransch i ständig rörelse. Även företagets strävan att ligga i framkant av att digitalisera byggbranschen spelade en viktig roll.

- Dessutom lockade den familjära känslan i företaget, AddMobile består inte i praktiken av olika avdelningar utan alla arbetar tillsammans som ett stort team för att nå gemensamma mål, säger Christoffer.

Christoffer har ett starkt engagemang i att visa digitaliseringens möjligheter och hur AddMobiles e-verktyg hjälper till att effektivisera och underlätta våra kunders arbetsdag. 

Vi hälsar Christoffer varmt välkommen till teamet!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter