Följ AddMobile AB

​Andrew Chamberlain – projektledare med fokus på kundnytta

Nyhet   •   Nov 06, 2018 07:03 CET

Andrew Chamberlain.

Andrew Chamberlain är ny projektledare och det senaste tillskottet i AddMobiles team. Andrew har en utbildning inom nätverk och kommunikation och har under 11 år arbetat på Svenska Golfförbundet. Där ansvarade han bland annat för driften av Swedish Golf Tour och frågor om hur tekniska lösningar kan hjälpa såväl golfspelare som golfintresserade som vill följa golftävlingar även på distans. Andrew kommer närmast från TillMobil som är en oberoende mäklare av kommunikationslösningar till företag.

- Min stora dröm som ung var att bli golfproffs. Min pappa kom till Sverige som golfpro på 1960-talet så jag bodde mer eller mindre upp på golfklubben under min uppväxt. Jag insåg däremot tidigt att mitt intresse för datorer och IT, i kombination med min kärlek för golfspelet, kunde skapa väldigt intressanta arbetsmöjligheter, säger Andrew.

Med ett stort intresse för IT, med fokus på teknikens nytta för kunden, har Andrew nu sökt sig till AddMobile. Här lockade bland annat den gemytliga företagskulturen som genomsyrar hela verksamheten, från ledning till sälj och produktion.

- Det som dessutom lockade mig var att AddMobile är väldigt måna om att ta ansvar för hela produktionsledet, från utveckling, till hårdvara, driftsätt och support. Ingenting lämnas åt slumpen, säger Andrew.

Som projektledare kommer Andrew nu ha ett särskilt ansvar för att se hur AddMobiles teknik kan underlätta kunders vardag och hur verktygen kan utvecklas för att ännu närmare möta kundernas behov.

Vi hälsar Andrew varmt välkommen till teamet!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.