Gå direkt till innehåll
Alexandra Ahlgren.
Alexandra Ahlgren.

Nyhet -

​Alexandra Ahlgren – innesäljaren som brinner för kalla samtal

Som AddMobiles första innesäljare ska Alexandra med sin mångåriga erfarenhet inom telefonförsäljning och mötesbokning arbeta tillsammans med resterade säljteam för att generera varma leads (potentiella kunder) och förstamöten.

Alexandra har på ett eller annat vis alltid arbetat med försäljning och främst med telefonen som sitt primära verktyg. På sitt förra arbete hade Alexandra AddMobile som kund i 10 år och kommer därav in på sin tjänst som innesäljare med en god kunskap om företaget och produkterna. Alexandra tycker dessutom det är intressant att arbeta inom IT-branschen där allt ständigt utvecklas, något hon är övertygad om gör AddMobile till ett företag med mycket goda framtidsutsikter.

- Det som lockade mig mest med att börja på AddMobile var den familjära och varma känsla jag fick av företaget, något som verkligen stämmer. Ingen på AddMobile ser sina arbetsuppgifter som enbart ett jobb. Eftersom alla arbetar med något de tycker är roligt ger man alltid det lilla extra, både för sig själva och för företaget, säger Alexandra.

Alexandra brinner för kalla samtal och på sin tidigare arbetsplats fick hon ofta höra att hon förmedlade en väldigt positiv och genuin bild av AddMobile. Denna bild vill hon fortsätta förmedla, men nu från AddMobiles insida. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter