Gå direkt till innehåll
Lukas Molinder är AddMobiles nya account manager på Stockholmskontoret. Bild: AddMobile AB
Lukas Molinder är AddMobiles nya account manager på Stockholmskontoret. Bild: AddMobile AB

Nyhet -

AddMobile välkomnar Lukas Molinder – vår nya account manager som brinner för båtar, rökt fisk och hållbara lösningar

Lukas Molinder, född och uppvuxen i Stockholm, är en matglad person som en dag drömmer om att bygga sin egen båt. Båtar och hav har alltid varit en del av Lukas liv då släkten spenderar skärgårdssomrarna med att fiska och röka fisk. Helst ska det experimenteras lite också och en av Lukas favoritfiskar att röka är sik.

Under studierna bodde Lukas i Sydney, Australien, där han utbildade han sig till arkitekt. När studierna avslutades och det var dags att söka jobb rörde sig Lukas tillbaka till Stockholm. Som arkitekt och väl inne i byggbranschen fick Lukas snabbt upp ögonen för den digitalisering som just nu pågår i branschen. Samtidigt insåg han även att han är född säljare. Kombinationen av dessa två upptäckter är det ingen som är gladare för än vi på AddMobile, då Lukas numera titulerar sig som Account Manager på företaget.

- Både min pappa och mina farbröder arbetar med försäljning och jag insåg ganska snabbt att jag som arkitekt föredrog det direkta mötet med kunderna snarare än att sitta vid ritbordet. Jag tycker verkligen om att prata med människor och att få berätta om produkter som företaget kan ha nytta av, säger Lukas.

Under studietiden använde Lukas flera digitala designprogram som utvecklats för att skapa moderna och miljövänliga byggprojekt. Han såg tydliga kopplingar till hur nytänkandet kan åstadkomma en stor förändring och en mer modern och hållbar byggbransch, något som lockade honom till AddMobile.

- AddMobiles lösningar ligger rätt i tiden och bidrar till digitaliseringen som just nu sker i byggbranschen. Det är en väldigt spännande tid och jag är motiverad att få bidra med min passion, positivitet och mitt intresse för just smarta digitala lösningar, säger Lukas.

Välkommen till AddMobile, Lukas!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter