Gå direkt till innehåll
​AddMobile levererar elektroniska körjournaler till E.ON Energidistribution AB

Nyhet -

​AddMobile levererar elektroniska körjournaler till E.ON Energidistribution AB

El- och energiproducenten E.ON Energidistribution AB har valt AddMobile som leverantör av elektroniska körjournaler för verksamhetens samtliga 55 bilpoolsbilar. Avtalet omfattar GPS-sändare, webbaserad mjukvara, drift och support och löper över 36 månader med start 2018.

Tidigare har körjournalerna i E.ON Energidistributions bilflotta fyllts i manuellt av medarbetarna, vilket varit tidskrävande. Trots noggrannhet har det funnits risk för felrapportering. Körjournalerna har därefter arkiverats manuellt under minst sju år inför en eventuell revision. En process som även den varit mycket omständlig.

- AddMobile har lång erfarenhet av körjournalslösningar och vi är övertygade om att tjänsten kommer förenkla rapporteringen för våra medarbetare och säkerställa att den blir korrekt och fullständig. Lösningen gör även att vi kan lagra körjournalerna samt optimera och utvärdera vår flotta på ett digitalt och mer effektivt sätt, säger Mats Karlsson, Fordonsansvarig på E.ON Energidistribution AB.

- Det är viktigt för oss att våra kunder kan ägna sig åt sin kärnverksamhet och inte ödsla tid på pappersarbete. Vi hoppas och tror att E.ON Energidistribution kommer märka stor skillnad i sin vardag tack vare vår elektroniska körjournalslösning, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

E.ON Energidistribution levererar el till över en miljon kunder med ett elnät på 130 000 km. Företaget har cirka 600 medarbetare från Malmö i söder till Sollefteå i norr och omsätter drygt sju miljarder kronor årligen.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterade nyheter