Gå direkt till innehåll
Genom att kombinera AddMobiles projekthanteringssystem med Ascendo Invoice blir leverantörsfakturahanteringen enklare. Bild: Medius Ascendo AB
Genom att kombinera AddMobiles projekthanteringssystem med Ascendo Invoice blir leverantörsfakturahanteringen enklare. Bild: Medius Ascendo AB

Nyhet -

AddMobile integrerar med Ascendo Invoice för smartare fakturahantering

Nu har integrationsmöjligheterna för AddMobiles projekthanteringssystem stärkts ytterligare då företaget har ingått ett nära partnerskap med Medius Ascendo och deras molnbaserade verktyg Ascendo Invoice för hantering av leverantörsfakturor och attestering.

Dialogen för samarbetet tog fart under början av 2021 när Kenny Johansson, Senior Account Manager på Ascendo, drev ett projekt med en kund som använder sig av AddMobiles projekthanteringssystem. Kenny kunde snabbt konstatera att båda företagen förutom att verka i byggbranschen också arbetar med att lösa liknande problem hos sina kunder.

– Redan under det första mötet insåg båda parter att vi genom ett nära samarbete kan växa tillsammans för att ytterligare underlätta arbetsdagarna för våra gemensamma kunder. Både AddMobile och Ascendo drivs av att digitalisera, effektivisera och öka kontrollen av administrativa moment. De gemensamma värdena vi delar gjorde att ett partnerskap kändes som en naturlig och givande väg att gå, säger Kenny Johansson.

För Ascendos och AddMobiles kunder innebär samarbetet ett komplett paket med en automatisk överföring av leverantörsfakturor från Ascendo Invoice till AddMobiles projekthanteringssystem. Integrationen underlättar alla delar av ett företags fakturahantering, till exempel genom snabbvisning av fakturabilder, hantering av leverantörskostnader och att kostnaderna direkt kopplas till rätt projekt. Resultatet är bättre kontroll, tidsbesparing och snabbare fakturering.

– AddMobile och Ascendo är två starka aktörer på marknaden. Genom att erbjuda våra kunder en välfungerande och automatisk integration behöver de inte längre lägga tid på administrativa uppgifter som våra system löser åt dem och de får mer tid över åt sina projekt. Det blir en kombination av det bästa av två digitala världar, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

Medius Ascendo grundades 2003 i Östersund, där företaget har sitt huvudkontor, och är en del av Mediuskoncernen med över 450 anställda på kontor i nio länder. Med sin molnbaserade lösning Ascendo Invoice digitaliserar, effektiviserar och automatiserar de hela attestflödet för sina kunder. Ascendos mål är att minska – eller helt ta bort – manuella arbetsuppgifter och tidstjuvar i ditt vardagliga administrativa arbete. Ascendo har idag fler än 1 000 kunder i hela Norden i olika branscher, inte minst inom bygg och entreprenad.

Vill du komma igång med att använda AddMobiles projekthantering och Ascendo Invoice? Kontakta Rasid Becirovic, försäljningschef på AddMobile, på rasid.becirovic@addmobile.se för mer information.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter