Gå direkt till innehåll
Samarbetet med Lyft & Byggmaskiner utvecklar möjligheten för kunder att hyra AddMobiles lösningar för passage. Foto: Lyft & Byggmaskiner.
Samarbetet med Lyft & Byggmaskiner utvecklar möjligheten för kunder att hyra AddMobiles lösningar för passage. Foto: Lyft & Byggmaskiner.

Nyhet -

AddMobile inleder samarbete med Lyft & Byggmaskiner AB

AddMobile har på senaste tiden stärkt sin position på marknaden genom att utöka sin närvaro hos uthyrare i byggbranschen. Det senaste samarbetet inkluderar Lyft & Byggmaskiner AB, verksamma i Skåne och Halland, som nu hyr ut AddMobiles lösningar för passage, där in- och utpasseringen sker med hjälp av ID06-kort.

AddMobile kom i kontakt med Lyft & Byggmaskiner via Midroc Properties, som var intresserad av att hyra AddMobiles personalliggare, grindstyrning och containerlås till ett kommande byggprojekt i Skåne. Lyft & Byggmaskiner såg fördelarna med lösningarna, till exempel det lätthanterliga centrala systemet som används för att administrera samtliga lösningar, och valde att köpa in dem för uthyrning.

-AddMobile är en värdefull leverantör som passar oss bra då vi har närheten till varandra och de är villiga att ta snabba beslut, något som är mycket viktigt i byggbranschen där förutsättningarna snabbt förändras. Flera av passagelösningarna och dess funktioner är unika för AddMobile och har dessutom ett fördelaktigt pris jämfört med konkurrenterna. Det gynnar både oss som uthyrare samt våra slutkunder, säger Gärth Jönsson, Depåchef på Lyft & Byggmaskiner.

Genom samarbetet med AddMobile utökar Lyft & Byggmaskiner sitt sortiment av passagelösningar som styrs med hjälp av ID06. Därmed kan de erbjuda sina kunder större flexibilitet eftersom de då kan hyra lösningar som passar varje enskilt projekt. En lösning som tillkommer till Lyft & Byggmaskiners sortiment är till exempel AddMobiles digitala, nyckelfria och trådlösa containerlås.

-Samarbetet med Lyft & Byggmaskiner stärker vår position i regionen och utökar möjligheten för våra kunder att hyra våra passagelösningar. Vi har uppmärksammat att många byggföretag, inte minst Midroc Properties, föredrar att arbeta med lokala uthyrare. Det gör det extra kul att inleda ännu ett starkt samarbete där både vi och Lyft & Byggmaskiner kan tillgodose våra gemensamma kunders behov, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

Gärth Jönsson ser redan möjligheter för att i framtiden utöka samarbetet, inte enbart för deras kunder räkning men även för deras egen då AddMobile, utöver passagelösningar, erbjuder bland annat tidrapportering. Samtliga lösningar administreras från samma system för att få bättre koll på arbetets helhet.

Lyft & Byggmaskiner bildades 1992 och hyr ut bland annat maskiner, bodar, kranar och passagelösningar till företag inom bygg- och anläggning. Huvudkontoret finns i Ängelholm, med tillhörande serviceverkstäder, och deras resterande uthyrningsdepåer hittar du i Malmö, Helsingborg, Kristianstad samt Halmstad.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter