Gå direkt till innehåll
AddMobile och B&Å Hyrmaskiner vill genom sitt samarbete skapa säkrare byggarbetsplatser. Foto: B&Å Hyrmaskiner
AddMobile och B&Å Hyrmaskiner vill genom sitt samarbete skapa säkrare byggarbetsplatser. Foto: B&Å Hyrmaskiner

Nyhet -

AddMobile inleder återförsäljarsamarbete med B&Å Hyrmaskiner

Det var bland annat en gemensam strävan efter bästa tänkbara kundservice som initierade det nya partnerskapet mellan AddMobile och B&Å Hyrmaskiner. Båda parterna har sedan tidigare en stor andel gemensamma kunder och har levererat sina lösningar och tjänster separat till gemensamma projekt. Detta, samt att företagen delar samma värderingar, gjorde det naturligt för dem att ingå ett partnerskap.

- B&Å Hyrmaskiner och vi på AddMobile arbetar båda för att bygga goda relationer och vi har en stor andel återkommande kunder som är nöjda med det vi levererar. Dessutom strävar båda företagen efter att erbjuda god service och flexibla lösningar – anpassade efter kundens behov. Samarbetet innebär ett ökat värde för kunderna, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

Partnerskapet mellan AddMobile och B&Å Hyrmaskiner innebär att företagens kunder kan få en helhetslösning när de hyr exempelvis grindar och byggbodar. B&Å Hyrmaskiners grindar, byggbodar och containers kommer utrustas med AddMobiles ID06-passagelösningar. Tillsammans hoppas de kunna utveckla byggbranschen och skapa säkrare arbetsmiljöer med större kontroll över vilka som har tillgång till- och befinner sig på byggarbetsplatsen.

- Partnerskapet mellan oss på B&Å Hyrmaskiner och AddMobile ger oss möjligheten att erbjuda ännu bättre lösningar för våra gemensamma kunder. Tillsammans utvecklar vi nya och attraktiva hyreslösningar, vilket resulterar i en trippelvinst; för oss, för AddMobile och inte minst för kunden, säger Roland Åkesson, VD på B&Å Hyrmaskiner.

B&Å Hyrmaskiner är det flexibla företaget med kundens önskemål i centrum. De har över tjugo års erfarenhet av uthyrning av kompletta lösningar till bygg- och anläggningsprojekt i alla storlekar och tillhandahåller allt från byggbodar och hyrmaskiner till passagegrindar och hissar. B&Å Hyrmaskiner strävar efter att ständigt öka sin kompentens för att möta kundernas förväntningar. Med sin breda kunskap kan de samordna trygga helhetslösningar, oavsett behov. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material