Gå direkt till innehåll
Rama Bernin. Foto: AddMobile AB
Rama Bernin. Foto: AddMobile AB

Nyhet -

AddMobile förstärker säljavdelningen med den erfarna Rama Bernin

AddMobile fortsätter att växa och välkomnar nu Rama Bernin till sitt säljteam. Med gedigen erfarenhet av såväl B2C- som B2B-försäljning är det en stark profil som ansluter till företaget.

Rama fick upp ögonen för AddMobile efter att hans vän och nu även kollega, Per Berglund, berättade om sin vardag på företaget. När Rama sedan såg att AddMobile sökte en Account Manager till Malmökontoret tvekade han inte att skicka in en ansökan. Sedan dess har det rullat på för Rama, som inte bara fick jobbet, utan även bokade ett möte redan under sitt första samtal.

- Mitt arbete på AddMobile innebär delvis outforskad mark, då jag tidigare inte arbetat med försäljning till byggbranschen. Men samtidigt är det lätt att både se och beskriva nyttan av AddMobiles lösningar för potentiella kunder eftersom det är ett smidigt och lönsamt system som gör konkret nytta, säger Rama Bernin.

Utöver sitt driv och engagemang hoppas Rama kunna bidra till AddMobile med bland annat positiv energi och relationsbyggande kundkontakter.

- Min bild av mig själv som kollega är att jag är en positiv och glad person som vill leverera goda resultat. AddMobile har en bra företagskultur och det är ett härligt gäng som arbetar här. Jag ser ljust på min framtid inom företaget och jag har redan en hel del inbokade möten att se fram emot, säger Rama Bernin.

Fun fact om Rama Bernin:

Skejtade under hela sin uppväxt och var som 12-åring med i ett inslag om skateboards i Lilla Sportspegeln. Med åren har Rama lagt mindre tid på att skejta men när andan faller på ställer han sig än idag på brädan för en tur på Malmös gator.

Varmt välkommen till AddMobile, Rama!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter