Gå direkt till innehåll
AddMobiles support har öppet under hela sommaren. Foto: AddMobile AB
AddMobiles support har öppet under hela sommaren. Foto: AddMobile AB

Blogginlägg -

Välkommen till AddMobiles support – experterna på våra digitala lösningar

På huvudkontoret i Malmö sitter AddMobiles support, ett vasst expertteam ständigt redo att besvara våra kunders frågor och funderingar. Ansvarig för supporten är Maria Lorentzon som tillsammans med Javier, Marie och Marcus tar hand om våra kundärenden. Då AddMobile har en bred kundbas med kunder i olika branscher och med olika lösningar är en arbetsdag på supporten aldrig den andra lik.

- Vi har många olika kunder med olika behov. Det gör att de ärenden vi tar emot är varierande och består av både administrativa och tekniska frågor. Vi har riktigt bra produkter som håller hög kvalitet – så oftast behöver vi bara guida våra kunder till att använda dem mer effektivt, säger Maria.

AddMobiles support tar stort ansvar för varje ärende - den på supporten som tar emot ärendet är den som besvarar frågan. I vissa fall rådfrågar supporten företagets utvecklare eller projektledare, men i de allra flesta fall besitter de själva den kunskap som behövs.

- Det är prestigelöst hos oss på supporten, vi hjälper inte bara våra kunder, utan även varandra. Vi är ett mindre team med olika expertområden, det gör det naturligt att be varandra om hjälp. Supporten är väldigt personlig och vi har verkligen kul ihop. Det känns lite klyschigt att säga det, men det är så det är, säger Maria.

Supporten håller öppet som vanligt under hela sommaren så det finns alltid någon på plats redo att hjälpa och stötta om du som kund har frågor eller funderingar. Själv ska Maria spendera sin semester som många av oss andra, på hemmaplan med omnejd.

- Jag har länge velat utforska Skåne lite mer, det känns som ett perfekt tillfälle att göra det nu med en härlig ”svemester”, säger Maria.

AddMobiles support når du som vanligt under sommaren på support@addmobile.se eller 040-66 33 160, måndag-fredag, 8-17.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material