Gå direkt till innehåll
Glöm inte att kolla om du har ett LoA2-kort. Bild: AddMobile AB.
Glöm inte att kolla om du har ett LoA2-kort. Bild: AddMobile AB.

Blogginlägg -

Har du koll på ID06-kortet?

Den 21 januari kl 20.00 stängs alla gamla ID06-kort av. Därefter fungerar endast de nya ID06-korten (LoA2). Detta innebär att du inte kommer att kunna checka in eller ut med de gamla korten i AddMobiles system för personalliggare, passersystem och körjournal.

Har du inte ett nytt kort bör du snarast beställa ett från en ackrediterad kortleverantör. Dessa hittar du listade här. Står det inte LoA2 uppe i högra hörnan på ditt nuvarande kort behöver du alltså ett nytt, oavsett giltighetstid. 

Det nya kortet måste aktiveras innan det går att använda på arbetsplatsen. Det gör du med hjälp av BankID på portal.id06.se. Här kan du läsa hur du går tillväga om du inte har BankID.

Om du byter kort behöver du gå in och lägga in de nya kortuppgifterna i appen efter att kortet aktiverats för att personalliggareappen ska fungera. Sedan är det bara att checka in och ut som vanligt.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder projekthantering, arbetsorder, verktygshantering, körjournal och smarta ID06-passagelösningar – i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter