Gå direkt till innehåll
Christoffer Ekelund, säljare på AddMobile, berättar mer om digital arbetsorder. Foto: AddMobile AB
Christoffer Ekelund, säljare på AddMobile, berättar mer om digital arbetsorder. Foto: AddMobile AB

Blogginlägg -

5 vanliga frågor om digital arbetsorder från AddMobile

När företag vill arbeta smartare och effektivare med hjälp av digitala verktyg uppstår det naturligt en del frågor. Vi bad vår säljare Christoffer Ekelund besvara fem vanliga frågor som vi på AddMobile får om digital arbetsorder.

Vad erbjuder ni som andra saknar?

En av de stora fördelarna med att välja digital arbetsorder från AddMobile är flexibiliteten – att vi anpassar vår lösning för att passa just er verksamhet. Med AddMobile slipper ni betala för funktioner som ni inte kommer använda. Vi utgår alltid från vad ni behöver och i takt med att er verksamhet växer och era behov förändras kan vår lösning växa tillsammans med er.

Vad är resultatet av att arbeta med AddMobiles digitala arbetsorder?

Resultatet är bland annat effektivare arbetsdagar, mindre administration och högre lönsamhet. Jag kan fortsätta beskriva fördelarna, men rekommenderar er istället att läsa vad våra kunder säger om oss och hur våra lösningar underlättar deras arbetsdagar.

Vi använder redan ett system för digital arbetsorder, hur byter vi till er lösning?

Att komma igång med digital arbetsorder från oss är enkelt, även om ni idag använder ett annat system. Vi hjälper er bland annat med överföringen av data från er tidigare lösning till AddMobile. Självklart hjälper vi även till med implementeringen av systemet i er verksamhet och ser till att ni får den utbildning ni behöver för att kunna använda systemet på bästa sätt.

Vi har redan ett affärssystem, måste vi byta?

Nej, med största sannolikhet behöver ni inte byta affärssystem. Vår lösning kan integreras med de flesta och mest använda affärs- och lönesystemen. På så sätt blir det enkelt och effektivt att koppla på AddMobile, utan att behöva koppla bort annat.

Hur kommer vi igång?

Det är enkelt att arbeta smart, säkert och digitalt. Hör av er till oss så berättar vi gärna mer om hur vi tillsammans kan ta fram den bästa lösningen för er. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig Marknadsföring 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter