Följ AddMobile AB

AddMobile förstärker försäljningsorganisationen och öppnar kontor i Stockholm

Pressmeddelande   •   Dec 11, 2018 13:21 CET

Kalle Brauner. Foto: AddMobile AB

AddMobile, som är en av Sveriges ledande utvecklare av e-verktyg för bygg-, anläggnings- och transportbranschen, fortsätter att expandera och öppnar nu nytt kontor i Stockholm i kombination med rekrytering. Det nya kontoret kommer att ledas av Kalle Brauner.

AddMobiles kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen och bolaget har under 2018 utvecklats starkt med flera nya kunder i Stockholmsregionen. För att stärka försäljningsinsatser på den expansiva Stockholmsmarknaden etablerar sig AddMobile nu med ett eget kontor i Stockholm.

- Etableringen i Stockholm känns som ett naturligt steg då vi under året sett ett ökat intresse från kunder här. Med tre nya produkter för den uppkopplade byggarbetsplatsen i vår produktportfölj och den strategiskt viktiga rekryteringen av Kalle hoppas vi etablera en stark närvaro i regionen. Vi ser både stora och goda möjligheter att tillsammans med våra kunder utveckla och digitalisera byggbranschen med flera ID06-lösningar, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

AddMobiles nya kontor öppnar i december och Kalle Brauner kommer främst att fokusera på införsäljningen av AddMobiles nya ID06-produkter som exempelvis passersystem. Han har mångårig erfarenhet från försäljning mot de branscher där AddMobiles kunder verkar och kommer närmast från Infobric.

- AddMobile har bara på ett par år byggt en solid produktportfölj och ett gott rykte. De har visat att de vill vara med och driva utvecklingen framåt med smarta lösningar. Mitt uppdrag blir framförallt att driva försäljningen av de nya ID06-produkterna, men gemensamt för alla AddMobiles e-verktyg är att de underlättar administrationen och effektiviserar kundernas arbetssätt - något som både små och stora företag kan ha affärskritisk nytta av, säger Kalle Brauner.

Besöksadress: AddMobile Stockholm, Evenemangsgatan 31, 169 79 Solna
(C/o Society Works)

För mer information, kontakta:

Lars Kandefelt, VD på AddMobile, e-post: lars.kandefelt@addmobile.se, 040-66 33 101

AddMobile utvecklar smarta e-verktyg för bland annat bygg-, anläggnings- och transportbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder flera ID06-lösningar för den uppkopplade byggarbetsplatsen och integreras med ledande affärssystem. AddMobile har 32 medarbetare med kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2017 uppgick till 44 Mkr. För mer information om AddMobile se: www.addmobile.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.