Följ AddMobile AB

Ventilation Entreprenad AB (VEAB) byter till AddMobiles e-verktyg AddMobile Toolbox

Nyhet   •   Sep 26, 2017 11:07 CEST

AddMobile har tecknat ett 3-årigt avtal med VEAB för ett 20-tal användare av arbetsordersystemet AddMobile Toolbox samt elektroniska körjournaler. VEAB i Malmö är ett av de ledande företagen inom ventilationsbranschen. Verksamheten består i huvudsak av ventilationsarbeten och service på fastighetstekniska installationer.

- VEAB har bytt från sin befintliga körjournalsleverantör till AddMobile eftersom de tycker det känns smidigt att ha olika e-verktyg i samma system. Dessutom anser de att våra produkter är de mest kompletta på marknaden utifrån deras behov, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

VEAB i Malmö grundades 1981 av Kenneth Lundqvist och har idag 47 anställda, varav 15 servicetekniker. Bolaget finns även i Kristianstad sedan 1989 och etablerar sig nu i Helsingborg. VEABs omsättning uppgick till 250 miljoner kronor för 2016.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://addmobileab.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.