Följ AddMobile AB

Syd Communication & Security AB tecknar ett treårigt avtal med AddMobile

Nyhet   •   Okt 12, 2017 09:15 CEST

AddMobile har ingått avtal med Telecom och Säkerhetsföretaget Syd Communication & Security AB - CSAB. Avtalet som gäller mobil arbetsorderhantering och tidrapportering för 26 stycken användare initierades under våren 2017.

- Innan CSAB kom i kontakt med AddMobile hade de testat en mängd olika lösningar. Med tiden blev det tydligt att de behövde ett flexibelt och välutvecklat program för att hjälpa sina medarbetare planera och fakturerar på bästa, mest effektiva sätt. Efter att ha provat våra produkter stod det klart att AddMobile var den leverantör som bäst kunde tillgodose CSAB:s behov, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

Syd Communication & Security AB erbjuder främst tjänster och produkter inom telekom och säkerhet, både för företag, organisationer och privatkunder. Med rätt kompetens, kvalitetstänk och effektivitet har CSAB sedan starten 2007 haft en stadig omsättningstillväxt och ett medarbetarteam som ständigt växer. Idag har CSAB runt 30 stycken anställda fördelat på huvudkontoret i Karlshamn och filialkontoren i Ronneby och Karlskrona. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.