Följ AddMobile AB

​Peter Lerup – erfaren principal engineer höjer tempot i produktutvecklingen

Nyhet   •   Maj 27, 2019 07:48 CEST

Foto: Peter Lerup

Peter Lerup, principal engineer, har haft ett finger med i utvecklingen av (nästan) alla AddMobiles hårdvaruprodukter. Sedan 2015 har Peter ägnat sin fritid åt att som konsult utveckla och programmera hårdvara åt AddMobile parallellt med jobbet som master engineer på Sony. Peter är sedan i våras heltidsanställd på AddMobile, och sen dess har det gått i en rasande fart.

- Det är en unik situation att vara på ett nytt jobb utan att vara ny. Jag har redan full koll på alla produkter och känner många av mina nya kollegor sedan länge. Den stora skillnaden är att jag nu kan fokusera på AddMobile på heltid. Det som tidigare tog en vecka klarar jag nu av på en dag. Jag har plötsligt fått en riktig fritid som kan läggas på fritidshuset i Blekinge och flugfiske istället för programmering, säger Peter Lerup.

Peter är civilingenjör och har arbetat med teknik och programutveckling i hela sitt arbetsliv, varav 21 år i telekombranschen i Lund. Härifrån tar han med sig en gedigen erfarenhet av mobil kommunikation och inbyggda system. Ett av skälen till att han nu sökt sig till AddMobile på heltid är att få arbeta med digitala lösningar som gör riktig skillnad i kunders vardag. Här fokuserar han på programmering av bolagets hårdvara bland annat för lanseringen av ID06 Smartlås.

- AddMobiles produkter är konkreta och vi jobbar hela tiden med vår slutkund i åtanke. Till skillnad från stora organisationer är vi snabbfotade och extremt lyhörda för vad våra kunder vill ha. Vi har massor av idéer som faktiskt kan bli verklighet och vi försöker göra produkterna så generella som möjligt, så att de sedan kan anpassas efter kundens behov, säger Peter.

Vi hälsar Peter varmt välkommen till AddMobile på 100 %. Det var på tiden! 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.