Oskar Andersson.
Oskar Andersson.

Nyhet -

​Oskar Andersson – ny säljare på AddMobile

Oskar påbörjade sin anställning som säljare på AddMobile precis innan sommaren. Han har tidigare arbetat som teknisk försäljare inom IT-branschen och har alltid haft ett stort intresse av teknik.

– Jag kom in på AddMobile av en slump och gillade sammanhållningen, medarbetarna, produkter och arbetssätt. Ett härligt klimat och goa kolleger, helt enkelt, säger Oskar.

Med en blandning av intressanta produkter och kunder tar vi nu Oskar på nya äventyr med ett kundnätverk som sträcker sig över hela vårt avlånga land. Välkommen till AddMobile, Oskar!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder bland annat projekthantering och smarta ID06-lösningar, som kan integreras med ledande affärssystem, i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig 040-66 33 122

Relaterade nyheter