Marie Andersson.
Marie Andersson.

Nyhet -

​Marie Andersson – innesäljare med passion för kundvård

Marie Andersson har rekryterats till AddMobile för att bygga en ny avdelning specifikt för innesälj. Sedan september är hon på plats och ansvarar nu för att driva arbetet och, med ett eget team, ta nya kundkontakter och boka in möten åt utesäljarna. I rollen ingår även att ta hand om och hålla en god relation till kunder.

- Tidigare erfarenheter har lärt mig vikten av kundvård och med det i bagaget är målet nu att bygga på de goda kundrelationer som finns och ytterligare höja den allmänna nöjdheten hos våra kunder. Vi ska också arbeta för att AddMobile ska vara top-of-mind för mobil arbetsorder och körjournaler. Vi ska vara det självklara valet, säger Marie.

Marie har en utbildning i ekonomi och har främst arbetat inom telefoni och kommunikation. Karriären inleddes som kommunikatör och mötesbokare på Huvudkontoret AB och därefter som projektledare och koordinator – totalt tio år blev det här. Hon har dessutom hunnit med att starta upp ett telemarketingbolag från grunden i Spanien, men nu har hon basen och hjärtat i Skåne. Närmast kommer Marie från Sonesson Inredningar där hon varit innesäljare.

- Jag kunde inte motstå erbjudandet att starta upp en helt ny avdelning på ett spännande företag som AddMobile. Eftersom det är en helt ny tjänst håller formerna fortfarande på att sätta sig, men kollegorna har verkligen välkomnat mig med öppna armar. Jag känner mig redan som hemma, säger Marie.

Vi hälsar Marie varmt välkommen till teamet!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder bland annat projekthantering och smarta ID06-lösningar, som kan integreras med ledande affärssystem, i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter