Maria Tallmar.
Maria Tallmar.

Nyhet -

Maria Tallmar – ekonomiassistent med möjlighet att forma sitt arbete

Maria har gått ekonomlinjen på gymnasiet. Hon har därefter skaffat sig en gedigen erfarenhet av ekonomi genom många års arbete, både hos små och stora företag. Tidigare arbetsplatser är bland annat Berendsen Textil Service ekonomiavdelning och dessförinnan på AddMobiles samarbetspartner Inission, tidigare Onrox.

Något större teknikintresse har dock inte Maria men hoppas kunna bidra med expertis på andra områden. Tjänsten som ekonomiassistent är helt ny på AddMobile vilket ger Maria möjlighet att själv vara med och forma den. Att arbetet inte är låst till en specifik roll eller ett fåtal arbetsuppgifter, som annars är vanligt på större företag, ser Maria som mycket positivt.

- Jag är inte alls tekniskt lagd och det är inte därför jag är här. Det var snarare de varierande arbetsuppgifterna med allt från kund- och leverantörskontakt till att vattna blommor och såklart företagets personalvänliga inställning som fick mig att söka mig till AddMobile, säger Maria.

Maria är på plats sedan slutet av augusti men tycker redan att bilden av AddMobile som ett växande företag som månar om sina anställda stämmer i verkligheten. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder bland annat projekthantering och smarta ID06-lösningar, som kan integreras med ledande affärssystem, i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter