Följ AddMobile AB

Kalle Brauner – erfaren senior key account manager till AddMobiles Stockholmskontor

Nyhet   •   Dec 20, 2018 10:18 CET

Kalle Brauner.

Kalle Brauner är AddMobiles nya säljare och välkomnas till teamet i samband med öppningen av AddMobiles nya Stockholmskontor som blir hans utgångspunkt. Kalle är senior key account manager och hans fokus kommer att ligga på att sälja AddMobiles nya ID06-produkter.

Kalle är egentligen utbildad byggsnickare men har under hela sin karriär arbetat med försäljning med fokus på tekniska lösningar. Han har tidigare bland annat arbetat på Ctrack Sverige och kommer senast från Infobric.

Kalle har ett stort teknikintresse och uppdaterar sig gärna med det senaste på marknaden, inte minst vad gäller fotografering som ligger honom varmt om hjärtat. Intresset är så stort att Kalle på sina semestrar tar runt 10 000 bilder. Fokus ligger däremot på funktion snarare än tekniska detaljer. Det har Kalles kunder nytta av då han har en förmåga att kommunicera produkternas nytta för de som inte delar samma teknikintresse.

- AddMobile är ett företag som har en stark drivkraft att driva byggbranschen framåt och i min roll får jag möjlighet att påverka och bidra i utvecklingen av AddMobiles nya ID06-lösningar. Jag har känt till AddMobile länge och träffat flera av mina nya kollegor på mässor bland annat. Här finns en familjär stämning och jag känner mig redan väldigt välkommen, säger Kalle.

Vi hälsar Kalle varmt välkommen till teamet!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.