Jimmy Mårtensson.
Jimmy Mårtensson.

Nyhet -

​Jimmy Mårtensson ­– ny säljare som delar AddMobiles intresse för handboll

Sedan studenten har Jimmy arbetat som säljare inom IT. Att det blev just IT är lite av en slump men Jimmy har alltid trivts väldigt bra i branschen då den ständigt är i förändring och där det alltid finns nya produkter att sälja.

- Jag sökte mig till AddMobile bland annat för att de arbetar med just IT och digitalisering. Detta tilltalar mig då jag tycker om när det händer saker omkring mig. Dessutom vill jag vara en del av något jag tror på, både nu och i framtiden, och jag tror verkligen på de produkter som AddMobile tillhandahåller, säger Jimmy.

Precis som AddMobile, stolt sponsor av handbollslaget HK-Malmö, har Jimmy ett stort intresse för handboll. På gymnasiet gick han handbollsinriktning och leder idag lag i Ljunghusens handbollsklubb. Dessutom är han förbundskapten för Skånelagen, där han tidigare tränat P01 och F02 och i år har hand om P03-laget.

Intresset för teknik finns även med utanför arbetsplatsen och Jimmy håller sig gärna uppdaterad kring tekniska nyheter som underlättar vardagen.

- Jag ser fram emot mitt första kundmöte! Kommunikation med människor är kul och som en del av AddMobile-familjen tror jag att jag kommer bidra med mycket fart, glädje och energi, säger Jimmy.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder bland annat projekthantering och smarta ID06-lösningar, som kan integreras med ledande affärssystem, i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig 040-66 33 122

Relaterat material

Relaterade nyheter