Följ AddMobile AB

Fredrik Laine – driven area sales manager förstärker Stockholmskontoret

Nyhet   •   Jul 25, 2019 08:02 CEST

Fredrik Laine. Foto: AddMobile AB

AddMobiles säljteam har förstärkts med Fredrik Laine som är ny area sales manager för bolagets ID06-produkter på Stockholmskontoret. Fredrik, som har en utbildning inom ekonomi och marknadsföring i ryggen, kommer närmast från DNB Sverige där han arbetade med finansiering av företagsbilar.

- Det känns riktigt kul att nu vara på plats på AddMobile! Det är en härlig arbetsplats, samtidigt som här finns ett starkt driv och alltid något nytt mål att sträva efter. Jag brinner verkligen för att komma ut och träffa så många människor som möjligt, och att sprida budskapet om AddMobile som det naturliga valet i branschen. Här tror jag att jag har stor nytta av min nyfikenhet, både på produkter och människor, säger Fredrik.

Fredriks nyfikenhet och passion är inte minst uppenbar i hans stora intresse för fantasysporter av alla slag. Det vill säga sporter där målet är att sätta ihop de bästa möjliga fiktiva lagen baserat på verkliga spelare och ligor. Det kräver ett rejält researcharbete och engagemang som känns igen i Fredriks säljdriv.

- Det är mycket stimulerande att besöka olika byggarbetsplatser – här finns puls. Det som gör det extra kul att jobba på AddMobile är vetskapen att jag har starka produkter i ryggen. Jag ser fram emot att hjälpa kunder att effektivisera sitt arbetssätt samtidigt som administrationsarbetet förenklas. Det finns ett stort intresse för AddMobiles nya ID06-produkter som passersystem och smarta lås, säger Fredrik.

Varmt välkommen till AddMobile, Fredrik!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.