Följ AddMobile AB

Fog Team i Eskilstuna AB tecknar avtal med AddMobile

Nyhet   •   Jan 30, 2018 08:40 CET

AddMobile tecknar nytt avtal med företaget Fog Team i Eskilstuna AB. Avtalet omfattar 18 användare av mobil arbetsorder och 12 elektroniska körjournaler. Företaget har tidigare använt en annan leverantör av körjournaler men önskar en helhetslösning med både mobil arbetsorder och elektronisk körjournal integrerat vilket AddMobile erbjuder.

- Fog Team i Eskilstuna AB var redo för ett nästa steg i sin företagsutveckling och ville effektivisera verksamheten för att förenkla administration och spara tid. De valde AddMobile bland annat för att andra bolag rekommenderat oss, vilket givetvis är enormt roligt och ett kvitto på att vi gör något bra, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

Fog Team i Eskilstuna AB erbjuder tjänster för alla typer av fogning, från badrum till golvfogar, glaspartier, prefab och balkonger. De utför även brandtätning för att motverka spridning vid brand samt fogskumning för isolering av fönster och dörrar. Företaget har 14 anställda och omsatte under 2017 17 miljoner kronor.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.