Följ AddMobile AB

Emil Mokvist - systemutvecklare och hårdrocksartist i ett

Nyhet   •   Jun 19, 2019 07:42 CEST

Foto: Emil Mokvist

AddMobiles utvecklingsavdelning har förstärkts med Emil Mokvist som arbetar på kontoret i Karlskrona sedan maj. Som systemutvecklare arbetar han framförallt med utveckling av plug-ins till AddMobile Arbetsorder. Närmast kommer Emil från Flextronics där han var både hårdvarureparatör och felsökare. Emil har sysslat med datorer sedan barnsben men rollen som mjukvaruutvecklare är ny för honom.

- Jag har alltid byggt egna datorer och jobbat med hårdvara, men nu kände jag för en förändring. Då blev det ett hopp över till mjukvara vilket är en riktigt spännande utmaning. Att utveckla mjukvara kräver kreativitet och det kommer jag definitivt att kunna bidra med på AddMobile. Dessutom trivs jag jättebra i teamet. Oavsett utmaning kan vi med vår sammanlagda kunskap alltid hitta en lösning på problemet, säger Emil.

Förutom teknik är musik en av Emils stora passioner och han är rockstjärna på sin fritid. För åtta år sedan startade han hårdrocksbandet Within där han själv är gitarrist och låtskrivare. Nyfiken? Within finns självklart på Spotify.

Vi hälsar Emil varmt välkommen till teamet!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.